Blog

Suplimentele de colagen-Fântâna tinereții sau o minciună de marketing?

A fost odată ca niciodată; că de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de când făcea plopşorul pere şi răchita micşunele…..De când se scria musca pe perete. Mai mincinos cine nu crede. Am fost o iubitoare de basme în copilărie, nu pentru că erau pline de simbolistică și greu de înțeles, ci pentru că laContinuă lectura „Suplimentele de colagen-Fântâna tinereții sau o minciună de marketing?”

Coenzima Q10 te poate salva dacă suferi de oboseală cronică

Despre Coenzima Q10 auzim cel mai des în spot-urile publicitare ale produselor de îngrijire a tenului, care vin la pachet cu promisiunea tinereții fără bătrânețe. În Maestrul și Margareta de  Mikhail Bulgakov, diavolul îi oferă Margaretei o cremă pe care aceasta o folosește pe tot corpul și, ca prin minune, devine versiunea ei mult maiContinuă lectura „Coenzima Q10 te poate salva dacă suferi de oboseală cronică”

Brioșe delicioase cu făină de migdale și cocos, îndulcite cu xylitol

În weekend am preparat aceste brioșe fără zahăr, al căror gust, sincer, mi-a plăcut mai mult decât orice alte brioșe cu zahăr pe care le-am făcut. Nu e de mirare că au dispărut rapid din tavă, motiv pentru care am și uitat să le fotografiez interiorul. Sunt perfecte atunci când îți este poftă de cevaContinuă lectura „Brioșe delicioase cu făină de migdale și cocos, îndulcite cu xylitol”

Postul, mai mult decât o practică religioasă

Se apropie sărbătorile de iarnă și acum poate fi ținut cel mai simplu post, fiind o perioadă în care se consumă foarte mult pește. În mod tradițional, postul este considerat o practică spirituală, înălțătoare. Luând în considerare faptul că în ultimul timp a devenit la modă dieta bazată pe post (sau așa-zisul fasting), vreau săContinuă lectura „Postul, mai mult decât o practică religioasă”

De ce nu slăbesc?

Pentru că nu există dieta minune sau capsula care să topească grăsimea peste noapte, procesul de scădere în greutate ar trebui să fie unul care se desfășoară în timp, fără scăderi bruște, astfel încât să te poți bucura de rezultate frumoase, de tonus și sănătate. Este adevărat că principala cauză a creșterii în greutate suntContinuă lectura „De ce nu slăbesc?”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: