Despre mine

Mihaela-Alexandra Nicolae,

Farmacist calificat în nutriție și fitness cu experiență în piața suplimentelor alimentare, coordonator comunicare, M.A. in Communication and Advertising

Am îmbrățișat toamna anilor ’90 și deși m-am născut odată cu frigul și ploile, sunt alimentată de soare și natură verde. Am apărut sub numere magice și deși nu fac parte din pasionații de astre și numerologie, mi-a plăcut să caut simboluri în literatură, motiv pentru care am pus mâna pe pix și caiet când mi-au întins tava de moț. O să fiu scriitoare, mi-am spus. Și-atunci mama s-a gândit că poate o să mor de foame. Ori pentru că a ghicit la ce mă gândeam, ori pentru că nu pusesem mâna pe bani, spre dezamăgirea mulțimii nerăbdătoare.

De-a lungul timpului, am dezvoltat o pasiune pentru sănătate, stil de viață și sport și așa mi-am câștigat și banii în timpul facultății, lucru ce m-a pregătit mai târziu pentru o frumoasă colaborare cu pacienții într-un cabinet de nutriție. Pe fond de oboseală și pentru că timpul meu devenise tot mai limitat, a trebuit să renunț la multe lucruri și atunci mi-am amintit ceva ce citisem în trecut: Dacă vrei să zbori, trebuie să lași jos tot ce te îngreunează. Așa că am început să lucrez mai mult pentru dezvoltarea mea, având în minte clară ideea că pentru a-i ajuta pe ceilalți, trebuie mai întâi să te ajuți pe tine. Tot atunci mi-am dat seama cât de prețios este timpul și că fiecare minut trebuie valorificat. Asta nu m-a oprit din a mă supraaglomera, dar m-a încurajat să scriu mai mult.

Am început să scriu când se adunaseră prea multe lucruri de împărtășit și când am realizat că scrisul este cea mai bună unealtă atunci când vrei să contribui la ceva mai bun.

Dacă am ajuns la tine, cititorule, înseamnă că faptul că nu m-am oprit din scris a dat rezultate. Așa a luat naștere acest blog, pornind de la ideea că dacă nu-mi iese cu talentul scriitoricesc, pot oricând să devin păreroloagă 🙂 .